Go to Top

Team

Bo

Trainer Utrecht

Mijn naam is Bo en ik studeer Taal- en Cultuurstudies aan de Universiteit Utrecht. Ik kom uit een klein dorpje genaamd Lopik en hockey al 9 jaar bij een club daar in de buurt. Het is geen hele grote club, maar wel een enorm gezellige! Hockey is voor mij de leukste sport die er is. Niet alleen het spel zelf, maar ook alle gezelligheid eromheen zorgt er voor dat ik al heel lang zo van deze sport geniet! Ik heb er heel erg veel zin in!

Maartje

Trainer Utrecht

Hoi ik ben Maartje,
Vanaf mijn 8e speel ik hockey,dit heb ik altijd met veel plezier gedaan.
Van mijn 8e tot mijn 19e heb ik gespeeld mij SMHC, daarna nog 2 jaar bij USHC Dames 7.
Toen ik 15 werd ben ik zelf ook training gaan geven aan de E,D,C,A teams van SMHC,
dit heb ik ong. 4 jaar gedaan. En nu kan ik ‘t weer doen!

Danique

Trainer Utrecht

Ik ben Danique, 20 jaar en ik woon in Utrecht. Bij mijn jeugdclub in Harderwijk heb ik een aantal jaar training gegeven en via mijn huisgenootje ben ik bij hockeyplezier gekomen. Ik vind het hartstikke leuk om deze jonge kinderen het spel te leren.

Anne van Pul

Trainer Utrecht

Hoi, mijn naam is Anne van Pul en ik hockey al ongeveer mijn hele leven. Het begon allemaal bij MHC Tempo in Bergen op Zoom, maar sinds ik ben gaan studeren in Utrecht heeft mijn oude club ruimte moeten maken voor USHC. Ik vind het onwijs leuk om te hockeyen en training te geven, dus dat is ook wat ik lekker blijf doen. Het is mooi om kinderen te zien groeien in hun hockey en natuurlijk veel plezier te hebben met de sport. Laat het hockey plezier maar beginnen!

Sam

Trainer Utrecht

Dag lieve hockeyvrienden! Mijn naam is Sam, 25 jaar oud en afkomstig uit Breda (nu woonachtig in Utrecht). Al sinds mijn achtste dwarrel ik rond op het hockeyveld, onder andere als speler van Zwart-Wit en USHC Heren 1, en trainer/coach van diverse jeugdteams. Opgegroeid, verslaafd geraakt en nog steeds druk met hockey dus. Naast mijn studie Russian & Eurasian Studies geef ik momenteel training aan Dames 2 van USHC en hockey ik zelf in Heren 1. Ik hoop je graag te zien op mijn thuisbasis: Olympos Utrecht!

Kim

Trainer Amsterdam

Hoi, ik ben Kim van Leeuwen. Ik woon in Amsterdam ben 20 jaar oud en studeer Sportmarketing aan de HvA. Ik hockey nu al 14 jaar en speel mijn tweede jaar bij Bloemendaal Dames 1. Hiervoor heb ik 3 in de jeugd gespeeld voor Kampong en al die jaren daarvoor bij IJsseloever. Voorheen gaf ik af en toe hockeytrainingen op een basisschool via SportEvents. Het lijkt me super leuk om kids de basis van het hockey te leren en voornamelijk plezier in sport te laten zien!

Erwin

Locatie manager Vleuten

Hoi ik ben Erwin, trainer in Vleuten bij Hockeyplezier sinds 2010. Ik hockey zelf al sinds m’n achtste bij Fletiomare en sinds een aantal jaar speel ik in Heren5, een heel gezellig team (en ook best serieus). Hockey is wat mij betreft de mooiste sport die er is en daarom vind ik het ook ontzettend leuk om dit over te brengen op de kinderen die bij Hockeyplezier trainen.

Anne

Trainer Amsterdam

Hoi ik ben Anne, ik ben 19 jaar en ik studeer Bewegingswetenschappen in Amsterdam. Ik kom oorspronkelijk uit Utrecht en heb dan ook vanaf dat ik 6 jaar ben op kampong gehockeyd. Ik trainde daar de benjamins en heb ook een tijdje een eigen teampje gehad. Via een vriendinnetje ben ik terecht gekomen bij HockeyPlezier en ik laat nu daar de kids lekker hockeyen en vooral veel plezier hebben.

Sanne Jeukens

Locatie manager Utrecht / Event manager

Mijn naam is Sanne en ik studeer Algemene Sociale Wetenschappen in Utrecht. Oorspronkelijk kom ik uit Groningen waar ik vanaf m’n 12e al hielp bij het trainen van de jongste jeugd bij hockeyclub Westerkwartier. Daar heb ik tot mijn 18e altijd training gegeven aan verschillende jeugdteams. In Utrecht ben ik bij USHC gaan hockeyen in dames 3. Via een teamgenootje ben ik toen bij Hockeyplezier terecht gekomen waar ik nu met heel veel plezier training geef!

Balou

Trainer Amsterdam

Hoi! Ik ben Balou en ik kom uit Amsterdam. Ik begon in 2006 met hockey bij Pinoké in het Amsterdamse bos en ben na 2 jaar overgestapt naar Athena. Daar speel ik nu bijna 7 jaar en heb ik het erg naar mijn zin in een gezellig vriendenteam! Ik vind Hockeyplezier een super leuk initiatief waardoor de leukste sport die er is met plezier aan kinderen aangeleerd kan worden! Hopelijk zie ik jullie snel op het hockeyveld!

Amber

Trainers Amsterdam

Al sinds mijn achtste speel ik hockey en ik ben begonnen op de club Qui Vive in Uithoorn. Tot mijn 16e heb ik hier met veel plezier fanatiek gehockeyed in de voorhoede. In verband met wedstrijdzeilen heeft het hockeyen een paar jaar op een laag pitje gestaan, maar ik speel momenteel alweer twee jaar bij HIC in Amstelveen. Heerlijk! En nu krijg ik van hockeyplezier de kans jonge kinderen de basis te leren van deze mooie sport en ze enthousiast te maken voor het leuke spelletje dat hockey heet.

Sophie

Trainer Utrecht

Sophie, dat ben ik! Sinds 2009 geef ik met veel plezier training bij Hockeyplezier op Olympos.
Als kleine meid ben ik bij Union (Nijmegen) gestart met hockey. Al snel ben ik daar ook begonnen als trainster voor de jongste jeugd en heb ik uiteindelijk verschillende jeugdteams getraind en gecoacht. Waarom? Omdat ik hockeyen en kinderen gewoon super leuk vind! Al met al heb ik nu zo’n 12 jaar ervaring als trainster, ook heb ik via Union een trainerscursus gevolgd.
Na Nijmegen was het tijd voor een nieuwe stad en ben ik voor mijn studie Orthopedagogiek naar Utrecht gegaan. Tijdens mijn studie heb ik gespeeld bij U.S.H.C. en daarna bij Shinty. Kom ik jou (weer) tegen op het hockeyveld?!

Donna

Trainer Amsterdam

Ik ben Donna, 19 jaar, en kom uit Amsterdam. Ik hockey al 10 jaar bij HC Athena, en wil het spel graag aan iedereen leren!

Bert Feijtes

Adviseur Hockeyplezier

Vanaf 1963 speel ik hockey op MMHC Voordaan in Groenekan, dat is al meer dan 50 jaar.
Hockey heeft me heel veel vriendschappen opgeleverd en Voordaan is toch “familie” geworden.
Geen wonder dat mijn zoon Jesse daar ook is gaan spelen en trainen.
Als Pedagoog heb ik naast mijn werk in Zorg & Welzijn en de Pensioen & Verzekeringsbranche altijd contact gehouden met jeugd.
Zowel in Bestuurlijke zin, maar ook altijd op zaterdag de Jeugdwedstrijden fluiten!
Heb net genoten van het WK Hockey in Den Haag en heb zelf aan de Grand Masters mogen meedoen.
Hockeyplezier is een geweldig initiatief, de ouders van de kinderen geven het een 8,5!
Als Adviseur wil ik daar ook graag een bijdrage aan leveren.

Paul Hartman

Adviseur Hockeyplezier

Net als Bert speel ik hockey sinds 1963. Mijn eerste hockeyclub was HTC Eindhoven, waar ik tot mijn 19de jaar speelde. Omdat ik in Tilburg psychologie ging studeren ben ik bij TMHC Were di gaan hockeyen. Voor mijn werk verhuisde ik daarna naar Houten. Daar was toen nog geen hockeyclub. Met vijf hockeyvrienden hebben we daarom in 1984 HC Houten opgericht. Een groot succes, want de club bestaat dit jaar 30 jaar en heeft meer dan 1200 leden. Omdat de meeste mannen in mijn veteranenteam van Houten stopten ben ik in 2002 bij MMHC Voordaan gaan hockeyen. Daar speel ik nu samen met Bert en Rinus.

Maar ik ben al die tijd niet alleen actief geweest als hockeyer. Ik ben ook bestuurslid, trainer en coach van jeugdelftallen geweest. En ik ben ook nog steeds scheidsrechter.

Hockeyen is wat mij betreft veel meer dan alleen maar trainen en wedstrijden spelen. Samen een team vormen, leren samen te werken, elkaar te respecteren en leren om door te zetten, horen er ook bij. Dat zijn zaken waar je op school en later op je werk veel plezier van hebt. Maar natuurlijk hoort daar ook samen plezier maken en vriendschappen sluiten bij.

Tijdens het Grand Masters World Cup toernooi (wereldkampioenschappen voor veteranen van 60 jaar en ouder) in Den Haag kwam ik diverse spelers tegen waar ik in mijn jeugd nog mee gespeeld had en heb ik met spelers uit alle werelddelen vriendschappen gesloten. Daarmee wordt zo’n toernooi een onvergetelijk evenement.

Omdat ‘Hockeyplezier’ kinderen de mogelijkheid geeft om met deze geweldige sport kennis te maken wil ik daar graag als adviseur aan bijdragen.

Rinus van Dorresteijn

Adviseur Hockeyplezier

Vanaf 1957 speel ik hockey bij MMHC Voordaan dus al 57 jaar.
Nu speel ik in Veteranen HL 2 met Bert en Paul.
Ben 25 jaar bestuurslid geweest eerst als materiaalcommissaris later als scheidsrechterscommissaris.
Ben nog steeds bondsscheidsrechter en fluit bij Voordaan meisjes A1 en  jongens B1.
Naast het lidmaatschap ben ik ook lid van 60plus hockey.
Hier heb ik zes jaar in de Elftalcommissie gezeten.
Net als Bert en Paul heb ik ook deel genomen aan het WGMA ( wereldkampioenschap 65+ ) in den Haag.

Jaap Suyk

Adviseur Hockeyplezier

Vanaf mijn 16e jaar ben ik al hockeytrainer in Nederland en na 38 jaar heb ik bij veel clubs in de keuken kunnen kijken, Als technisch manager en coordinator heb ik veel jonge trainers kunnen bijstaan en opleiden. Hockeyontwikkeling is voor mij een heel belangrijk onderdeel van de kijk op hockey geworden. Ik heb voor hockeyprojecten in Maleisie en Marokko gewoond, voor Marokko ben ik hun eerste internationale bondscoach geweest. In Nederland heb ik zelf diverse hockeyscholen in de regio van Haarlem opgezet en ik weet hoeveel plezier kinderen hieraan kunnen beleven. En ook de hockeyacademie voor Marokko in Amsterdam heeft veel plezier gegeven en nieuwe talenten ontwikkeld.

Ik ervaar hockeyplezier als een prachtig mooi concept waarbij het plezier gecombineerd en een goede opleiding voorop staan. Als adviseur sta ik graag de trainers en kinderen bij in hun hockeyontwikkeling.

 

Nadine

trainer Utrecht

Hoi! Mijn naam is Nadine ter Brugge en ik ben 21 jaar oud. Ik volg de opleiding fysiotherapie in Utrecht en woon hier ook. Oorspronkelijk kom ik uit Wageningen en hier heb ik vanaf m’n 6e altijd gehockeyd tot vorig jaar, want sinds dit seizoen speel ik in dames 1 van Voordaan. Bij Wageningen heb ik altijd teams getraind en gecoacht en ik ben blij dat ik dat nu op Voordaan weer kan doen voor Hockeyplezier.
Het is leuk om te zien hoe enthousiast de kinderen zijn en hoe ze wekelijks beter worden!
Kom maar op met voor mij seizoenshelft 2 van Hockeyplezier!

Charlotte

Trainer

Sinds twee jaar ben ik met ontzettend veel PLEZIER trainer met bij HockeyPlezier. En ja dat klinkt bijna cliché, maar toch is het zo.
Het is enig om te zien hoe al die enthousiaste kinderen staan te popelen om de eerste ervaring met deze fantastische teamsport op te doen en…. het is nog leuker om ze daarbij te helpen!
Dat kan naar mijn mening niet vroeg genoeg: ik hockey zelf sinds mijn 6e bij MHC Leeuwarden, daarna op mijn 18e drie jaar bij USHC en vorig jaar ben ik met mijn hockeymaatjes naar Voordaan gegaan.

Joey

Locatie manager Utrecht

Hoi ik ben Joey,

Ik ben 23 jaar en geef nu 5 jaar training bij Hockeyplezier. Daarnaast speel ik zelf in Heren 1 van Naarden en coach en train ik JA2 van HC Naarden. Ik ben nu 2 jaar locatie manager bij locatie Utrecht dus als er vragen zijn kunt u altijd bij mij terecht.
Bij Hockeyplezier moet het plezier in het spelletje op nummer 1 staan en daar doen wij hard ons best voor!
Tot op de velden!