Go to Top

Waarom Hockeyplezier?

Hockeyplezier is ontstaan omdat er lange wachtlijsten zijn bij hockeyclubs! Voordat je het weet gaat er een toekomstige top hockey(st)er verloren! Kinderen van 5 tot 12 jaar krijgen bij Hockeyplezier de kans om op speelse en uitdagende wijze van hockey te leren houden! Hockey met een knipoog dus! Ook kinderen die niet gelijk 2 maal per week willen trainen en op zaterdag om 8.30 op het veld moeten staan kunnen zo lekker ongedwongen leren hockeyen! Niet de prestatie, “wie is de beste”, staat op de voorgrond maar “samen spelen” en “samen plezier maken”. Hockeyplezier dus: “Kids van 5 tot 12 worden bij Hockeyplezier gezien” !!!

Hockeyschool Hockeyplezier is er juist voor kinderen die graag willen leren hockeyen maar op een wachtlijst staan van een club. Maar ook voor kinderen die nog niet goed weten welke sport bij hun past. Wij helpen ze vast op weg om met de hockeysport kennis te maken. Er worden 12 trainingen gegeven van een uur. Vanaf september tot december en vanaf maart tot juni. Zij jullie erbij? Geef je dan snel op via onze site!

Hallo,

Ik ben Malou en ben 10 jaar. Ik sta al 3 jaar op de wachtlijst voor hockey. Ik doe nu mee met alle sportactiviteiten op school. Het schoolvoetbal-toernooi van de KNVB, Schoolatletiek en Korfbal. Ik kan heel hard rennen, daarom wint ons team vaak.

Nu sta ik weer op een nieuwe wachtlijst, want ik ben inmiddels 10 jaar. Ik hoop dat het nu gaat lukken.

Gelukkig is er nu Hockeyplezier!

Wel leuk voor al die kinderen die op een wachtlijst staan. Alleen niet meer voor mij, ik ben nu te oud voor Hockeyplezier.

Ik wens alle kinderen die nu wel kunnen hockeyen veel plezier en natuurlijk wens ik Hockeyplezier veel succes.

Groetjes,

Malou